You’ll FLIP over this

It’s more than meets the eye.

Our customers asked us for a workspace that could be changed quickly and simply between private and collaborative. Almost like magic, with one simple move of your hand, the Flip allows you to change the way you work.

This means that now you can change the workspace to the way you need to work rather than being stuck in a rigid layout that is expensive and labour-intensive to adjust.

The Flip allows the freedom of touchdown spaces, individual and private, and is perfect for libraries or classrooms to assist in group and individual projects.

The Flip has 52” high privacy walls and is available in any width between 24” and 60”. The 60” wide version can fit two people in the upright position and four in the down position.

The stations are fully customizable with a number of different laminate finishes and colourful, tackable sound-absorbent materials are available. The Flip can be further enhanced with under-shelf lighting and various power options including video screens. Add to the creative landscape with whiteboards and chalkboards.

The Flip is extremely easy to use and is designed to assist and shift the weight so anyone can convert the unit from its upright to down position. It arrives fully assembled for immediate use and comes on casters for easy mobility. Roll the station into place, simply remove the thumbscrews to take off the casters, and store until the station needs to be moved again.

See just how easy the Flip is to use and be inspired by how Swiftspace can further transform your space.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *